Emmie (1958) is sinds 1998 parttime werkzaam in onze praktijk. Na haar tijd in Zwolle waarbij ze werkzaam was bij een praktijk in Kampen, is ze teruggekeerd naar het noorden en in onze praktijk beland.

fotos feest 78

Ze heeft een oude 3 potige Jack Russel van 13 jaar 'Russel' en neemt zo nu en dan de zorg van weekendopnames voor haar rekening. 

Naast de reguliere assistente werkzaamheden, zorgt Emmie ervoor dat onze dependance in Hoogkerk blinkend schoon blijft.

Het laatste nieuws

 • Spoeddienst komend weekeinde

  Komend weekeinde heeft het Dierenziekenhuis aan de vechtstraat dienst. Te bereiken op nummer: 050-5263255

   

 • Wintertips

  De winter komt er weer aan. Voor veel mensen, maar ook voor veel dieren een leuke en gezellige tijd. Het intreden van de winter kan echter ook problemen geven bij onze huisdieren, en vooral bij onze honden.

  Lees meer...

Radio dierenarts Groningen / Vraag van de week archief

Iedere dinsdag rond de klok van 11.15 uur beantwoordt dierenarts Frank de Bont live vragen van luisteraars van Radio Noord. Iedere week zal hij er een vraag uitlichten en deze behandelen op de website. In dit archief kunt u eerdere vragen teruglezen. Ook is het gehele fragment van de radiouitzending na te luisteren via de onderstaande link.

Acties

 • Puppy en Kitten Voordeel Pakket

  Wanneer u gebruik maakt van het Puppy of Kitten Voordeel Pakket worden alle controles, vaccinaties en de ontworming de eerste zes levensmaanden verzorgd tegen een aantrekkelijke korting.

  Lees meer...
 • Stadjerspaskorting 2016

  In samenwerking met een groot aantal dierenartspraktijken heeft de gemeente Groningen voor Stadjerspas-houders in 2012, 2013, 2014 en 2015 een speciale kortingsactie voor het chippen, het castreren en het steriliseren van de kat georganiseerd. Deze actie blijft ook in 2016 gelden:

  Lees meer...
 • Chipactie bij castratie/sterilisatie

  Steeds meer honden en katten worden gechipt. Dat is een goede ontwikkeling. Op deze manier kunnen dieren goed geïdentificeerd worden en dat vergemakkelijkt het opsporen van vermiste huisdieren. Al sinds enkele jaren is de maand juni de traditionele chipmaand waarin honden en katten voor een gereduceerd tarief kunnen worden gechipt.

  Lees meer...

Patiƫnt van de maand

 • Sulcata's aan de trimsulfa

  Vorige maand kregen we twee wat ongewone patiĆ«nten op het spreekuur. Twee Afrikaanse sporenschildpadden, met de prachtige Latijnse naam Centrochelys sulcata, waren duidelijk niet fit.

  Lees meer...