Assistentes

Carla (1985) is sinds 2005 parttime werkzaam in onze praktijk. Naast haar opleiding Dierverzorging heeft ze de Trimopleiding gevolgd om in 2005 haar eigen trimsalon te beginnen 'Trimsalon Caja te Norg' waarin ze ook parttime werkzaam is. In 2006 heeft ze het Diploma Dierenartsassistente Paraveterinair in ontvangst mogen nemen.

Emmie (1958) is sinds 1998 parttime werkzaam in onze praktijk. Na haar tijd in Zwolle waarbij ze werkzaam was bij een praktijk in Kampen, is ze teruggekeerd naar het noorden en in onze praktijk beland.

Klaas Buist is geboren in 1962 en sinds 1997 werkzaam in onze praktijk. Hij is getrouwd met Petra en heeft een zoon Antonie en dochter Gerieke. Klaas heeft 2 katten (Feline en Tarzan) en hij heeft kippen (naamloos) en konijnen.

Diana (1971) heeft als vooropleiding de hogere landbouwschool afgerond en werkt sinds eind 1993 fulltime in de praktijk als assistente. Aanvankelijk was zij de enige; inmiddels hebben we 5 assistenten waar Diana het team hoofd is. Zij heeft naast de bekende taken van een dierenartsassistent ook de zorg voor de financiele adminstratie, is steun en toeverlaat voor nieuwe assistenten en nieuwe dierenartsen. Daarnaast  begeleidt ze de stagiaires.

LET OP! Per 1 juni vervallen de inloopspreekuren aan de Paterswoldseweg!