Assistentes

Carla (1985) is jaren werkzaam geweest als paraveterinair maar sinds 2015 werkt ze als trimster in haar eigen trimaslon. 'Trimsalon Caja te Norg' Elke laatste donderdag van de maand komt ze nog op de locatie Paterswoldseweg voor trimwerkzaamheden.

Emmie (1958) is sinds 1998 parttime werkzaam in onze praktijk. Na haar tijd in Zwolle waarbij ze werkzaam was bij een praktijk in Kampen, is ze teruggekeerd naar het noorden en in onze praktijk beland.

Klaas Buist is geboren in 1962 en sinds 1997 werkzaam in onze praktijk. Hij is getrouwd met Petra en heeft een zoon Antonie en dochter Gerieke. Klaas heeft 2 katten (Feline en Tarzan) en hij heeft kippen (naamloos) en konijnen.

Diana heeft als vooropleiding de hogere landbouwschool afgerond en werkt sinds eind 1993 fulltime in de praktijk als assistente. Aanvankelijk was zij de enige; inmiddels hebben we 5 assistenten waar Diana het team hoofd is. Zij heeft naast de bekende taken van een dierenartsassistent ook de zorg voor de financiele adminstratie, is steun en toeverlaat voor nieuwe assistenten en nieuwe dierenartsen. Daarnaast  begeleidt ze de stagiaires.